fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Elevii Colegiului Național „I.L. Caragiale” organizează Târgul de Crăciun. Produsele sunt realizate de copii

Citește Și

- Reclamă -
Elevii Colegiului Național „Ion Luca Caragiale” organizează, pe data de 5 decembrie, în sala de sport a școlii „Târgul de Crăciun”. Copiii, de la școala pregătitoare, până la cei de liceu, vor pune în vânzare produse realizate chiar de ei. Banii strânși vor fi folosiți pentru finanțarea proiectelor derulate în cadrul colegiului.  

Târgul va fi deschis pe 5 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Elevii de la fiecare clasă vor avea propriile standuri unde vor vinde obiecte de sezon, decorațiuni și cadouri.

- Reclamă -

În cadrul evenimentului va fi organizată și o tombolă, la care participanții care și-au cumpărat bilete vor avea șansa să câștige premiile puse la dispoziție de susținătorii proiectului: electronice și electrocasnice, o excursie la munte, bilete la film sau la Therme, articole sportive sau coșuri cu bunătăți.

La eveniment vor fi prezenți și producători din Prahova și din țară, cu bijuterii handmade, decoraţiuni de Crăciun, cosmetice, costume tradiționale, dulciuri de sezon. Ei vor dona colegiului un procent din vânzări, iar sumele se vor strânge alături de cele obținute din vânzarea decorațiunilor realizate de elevi și a biletelor de tombolă.

- Reclamă -

Banii vor fi folosiți pentru realizarea de mici investiții la nivelul unității de învățământ (reparații, amenajarea unor săli de clasă, laboratoare, bibliotecă etc.) sau pentru finanțarea proiectelor educaționale derulate în cadrul colegiului.

Proiectul a debutat în aprilie 2017, cu un târg de primăvară dedicat Sărbătorilor Pascale și, datorită succesului de care s-a bucurat atunci, elevii au ținut să organizeze astfel de evenimente și de Crăciun.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...