fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Frații Tate, duși din nou în Arest la solicitarea autorităților din Marea Britanie

Citește Și

- Reclamă -

Frații Tate au fost reținuți, fiind duși din nou în Arest, la solicitarea autorităților din Marea Britanie.

Pe numele fraților Tate au fost emise două mandare europene de arestare, de către autoritățile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul UK.

”La data de 11 martie a.c., în jurul orei 23:15, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din Voluntari au pus în aplicare două mandate europene de arestare, emise de către autoritățile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul Marii Britanii.

- Reclamă -

Cei doi bărbați au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de cei în cauză.

Cooperarea s-a realizat prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

- Reclamă -

Cei doi bărbați au fost încarcerați în Arestul D.G.P.M.B.”, a transmis Poliția Ilfov.

Decizia vine după ce la finalul lunii decembrie 2023, Curtea de Apel București a decis că frații Andrew și Tristan Tate, judecați pentru trafic de persoane și viol, rămân sub control judiciar cu interdicția de a părăsi România.

Frații Tate susțin că mama lor ar fi suferit un infarct și le-au cerut judecătorilor români să le permită să părăsească țara, potrivit unui comunicat de joi.

În luna august, fraţii Tate au scăpat de arestul la domiciliu, fiind plasaţi sub control judiciar, cu mai multe interdicţii, printre care şi aceea de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată.

- Reclamă -

Cei doi fraţi au cerut în instanţă încă din septembrie permisiunea să plece din România, cu obligaţia de a nu părăsi limita teritorială a Europei. Un magistrat de la tribunal le-a respins cererea, dar le-a dat voie să se deplaseze pe întreg teritoriul României.

Fraţii Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut