Seful Biroului de Investigatii Criminale de la Politia Transporturi Brasov, Ionut Hanganu, care a murit de COVID-19 la numai 34 de ani nu avea comorbiditati.

Ionuț Hanganu era internat la Spitalul Judetean din Brasov si a murit joi dimineata, 5 noiembrie, in jurul orei 4:00. El a ajuns la spital în urma complicațiilor apărute, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

“A fost intubat. Avea nevoie de oxigen. A fost internat la Spitalul CFR, am inteles, trimis la noi in reanimare pentru ca era nevoie de oxigen si dupa aia a fost intubat. Asta e tot ce stiu”, a declarat Marius Leonte, purtatorul de cuvant al SCJU Brasov citat de ziare.com

Intr-o postare de pe pagina sa de Facebook, politistul Marian Godina care lucreaza tot in cadrul IPJ Brasov, la fel ca tanarul decedat, a spus ca politistul diagnosticat cu COVID-19 nu avea comorbiditati. “Colegul nu avea nicio alta boala”, a scris Godina, pe Facebook.

IPJ Brasov a transmis intr-un comunicat de presa ca “deplange stingerea fulgeratoare din viata” a colegului lor, subcomisarul de politie Ionut Hanganu, in varsta de 34 ani, din cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi Brasov.

“De-a lungul carierei, in urma evaluarilor, colegul nostru a primit numai calificatul foarte bine. Pe aceasta cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa in nefiinta reprezentand o mare pierdere pentru Inspectoratul de Politie Judetean Brasov si Sectia Regionala Politie Transporturi Brasov, lasand in sufletele noastre un imens regret si o adanca tristete”, precizeaza IPJ Brasov.

Cine este politistul de 34 de ani care a murit de COVID-19

Potrivit Politiei Brasov, subcomisarul Ionut Hanganu a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzau in anul 2005, iar in anul 2010 a absolvit Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” din București fiind repartizat sa isi desfasoare activitatea in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, in domeniul investigatiilor criminale.

In urma promovarii unui concurs, in luna martie a anului 2020, Ionut Hanganu a fost numit sef birou Investigatii Criminale in cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi.

1 COMENTARIU

 1. Dacă au avut acelasi comportament cum au facut in cazul actorului JEAN Paller e clar!
  Ii lasa sa moara, nu se uita nimeni la ei profitând de faptul că aùtopsie nu se face!
  Se poarta mizerabil!
  Ei trateaza animale…nu oameni!
  Aceeași situație si la spitalul județean ploiești!
  Un izolator complet MORT!
  UN ASISTENT SI UN BRANCARDIER LA 60 DE PACIENTI!
  Cei decedați zac pe holuri ore bune!!!”Nu au test covid “!
  Mortii stau bine pe holurile izolatorului iar cei vii trec pe lângă ei rugandu-se sa scape mai repede din infern!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here