fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Mega-rețea care a traficat peste 2.000 de migranți, anihilată de DIICOT Timișoara

Citește Și

- Reclamă -
DIICOT Timișoara, împreună cu EUROPOL și autoritățile din Germania, a declanșat, în această dimineață, o operațiune fără precedent de anihilare a unei rețele care a asigurat trecerea ilegală din Turcia până în vestul Europei a peste 2.000 de migranți. În paralel, polițiștii de la ”Crimă Organizată” Timișoara au descins în 12 locații din Timiș pentru a-i ridica pe membrii grupării care operau în vestul țării, iar cei din Germania pentru a-i reține pe cei care acționau acolo.
Însoțiți de o echipă de intervenție de la Detașamentul Antiterorist al Jandarmeriei, polițiștii de la ”Crimă Organizată” și DGA au descins și la locuința liderului grupării din România, care își închiriase un apartament pe Calea Aradului. Când au bătut la ușă, anchetatorii au auzit mișcare înăuntru, dar nimeni nu s-a grăbit să le deschidă. Polițiștii de la Brigada pentru Operațiuni Speciale au observat că de la geam un individ a aruncat o plasă albă în fața blocului. În acel moment, jandarmii au forțat intrat intrarea, spulberând ușa cu ”berbecul”, în timp ce suspectul striga ”Stați, măi! Stați, măi!” În câteva secunde, a fost încătușat.
Alte echipe percheziționează mai multe pensiuni unde erau adăpostiți migranții. Investigațiile au fost începute în urmă cu un an când autoritățile române au stabilit că în Timișoara acționează o grupare care asigura tranzitul migranților originari din Orientul Mijlociu și Asia aflați în Turcia spre Germania.

mai multe amănunte AICI.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut