fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Peste 300 de polițiști la datorie în mini-vacanța de 1 Mai

Citește Și

- Reclamă -

De Ziua Internațională a Muncii și Ziua Internațională a Tineretului, peste 330 de polițiști vor fi în teren, pentru siguranța participanților la evenimentele culturale, artistice sau sportive care vor avea loc.

Astfel, în perioada 28 aprilie – 2 mai 2017, peste 330 de poliţişti vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în întâmpinarea sărbătoririi Zilei Internaţionale a Muncii şi Zilei Internaţionale a Tineretului.

- Reclamă -

În fiecare zi,  230 de polițiști de siguranţă publică, constituiți atât în patrule auto, cât și pedestre, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. De asemenea, se vor institui dispozitive mixte de ordine și siguranță publică, în zona locurilor de agrement și în zonele unde se vor desfășura manifestări cultural-artistice sau sportive.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii de circulație, sprijiniţi de cei de la ordine publică, vor dirija traficul pe arterele rutiere din județ și vor utiliza aparate radar montate pe autospecialele de poliție, cât și radarul mobil TruCam.

De asemenea, în situația în care sunteți în tranzitarea județului și nu aveți puncte de destinație pe Valea Prahovei, vă recomandăm, ca rută alternativă, DN 1 A: Ploiești – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov.

- Reclamă -

Le recomandăm cetățenilor să nu ezite să anunțe Poliția, în caz că sunt victime sau martori ai unor fapte antisociale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Patru vehicule implicate într-un accident în apropiere de Ploiești

Accident cu patru vehicule vineri dimineață, în apropiere de Ploiești.Potrivit Poliției Prahova, este vorba despre un accident produs pe...
Sari la conținut