Polițiștii din Blejoi au aplicat amenzi la două restaurante, sâmbătă seară, după ce în urma unor controale au sesizat că erau încălcate restricțiile impuse de pandemie. La un restaurant polițiștii au întrerupt o petrecere la care participau peste 100 de persoane. La celălalt restaurant, încă erau oameni în interior după ora de închidere stabilită de autorități.

“Seara trecută, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați despre faptul că în incinta unui local dintr-un sat de pe raza de competență, are loc un eveniment privat.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la locația indicată unde au constatat că la eveniment participau aproximativ 100 de persoane, evenimentul fiind întrerupt

Având în vedere aspectele constatate, față de administratorul societății comerciale a fost luată măsura sancționării contravenționale în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020.

De asemenea, cu ocazia unui alt control pe raza aceluiași sat, polițiștii au constatat faptul că în incinta unui restaurant existau persoane după închiderea programului de lucru.

Și în această cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 55/2020.”, a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here