fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

Proiect de digitalizare la Spitalul de Pediatrie Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Municipiul Ploiești a obținut finanțarea pentru proiectul “Sisteme informatice și infrastructură digitală pentru Spitalul de Pediatrie Ploiești”, în cadrul apelului PNRR/2023/C7/MS/ I3.3 – Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice.

Obiectivul investiției constă în dezvoltarea unui cadru sistemic de guvernanță a datelor pentru a aborda calitatea acestora și schimbul eficient în cadrul diferitelor instituții administrative, unități sanitare, furnizori de servicii, pacienți. 

Printre rezultatele proiectului se numără accesibilitatea și căutarea rapidă a informațiilor, reducerea erorilor și a întârzierilor, eficientizarea furnizării de asistență medicală prin digitalizarea spitalului și îmbunătățirea rezultatelor tratamentelor prescrise pacienților.

- Reclamă -

Digitalizarea va permite îmbunătățirea rezultatelor tratamentelor prescrise pacienților. Atunci când pacienții au acces la dosarele lor medicale și își pot urmări propriile date de sănătate, există o mai mare probabilitate ca aceștia să acorde o atenție sporită stării lor de sănătate și să solicite un tratament timpuriu pentru afecțiunile medicale. Indirect, prin tratarea timpurie sau prevenirea unor boli, pot fi  reduse și costurile sistemului medical, la nivel județean sau național.

Valoarea totală a proiectului este 2.464.610,42 lei (fără TVA), respectiv 2.932.886,40 lei (inclusiv TVA).

Sursa: comunicat de presă primăria Ploiești

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...