Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești au finalizat cercetările în dosarul în care Marcel Cătălin Bădălău este acuzat că a înjunghiat o tânără în vârstă de 23 de ani, vânzătoarea din cofetăria OLI din Ploiești. Astfel, Bădălău a fost deferit justiției și urmează să fie judecat pentru tentativă de omor calificat.

Dosarul său se află pe rolul secției penale din cadrul Tribunalului Prahova, dar nu a primit încă un prim termen de judecată. Pe de altă parte, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți prelungirea mandatului de arestare pe numele lui Bădălău, iar instanța a decis ca bărbatul să rămână în spatele gratiilor încă 30 de zile, și anume până în data de 27 septembrie inclusiv. Bădălău se pare că și-a acceptat soarta, având în vedere că nu a contestat niciodată vreuna dintre măsurile preventive solicitate de procuror și aprobate de instanță.

Reamintim că în data de 4 iulie, o tânără de 23 de ani a fost la un pas de moarte după ce fostul său iubit, cu care avusese o relație de mai bine de un an, a intrat peste ea în cofetăria Oli din Nordul Ploieștiului și a înjughiat-o de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie. Fata a reușit să supraviețuiască, deși rănile au fost extreme de grave. Bădălău s-a predat singur polițiștilor imediat după comiterea faptei care a șocat un întreg oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here