Este din nou doliu în presa din România. Jurnalistul Cristian Ciocoiu a decedat, după ce s-a înecat în Marea Neagră, la Costinești. Anunțul a fost făcut de jurnalista Oana Costea.

“Am stat mult pe gânduri până să scriu. Ca încă îmi pare ireal și nedrept. Și parcă odată spus, devine cumva… definitiv. Cristi Ciocoiu a murit. S-a înecat la Costinești, azi după amiază. Ma rog pentru sufletul lui. Știu că și voi, toți cei care ați împărțit cu el zile de birou, nopți de teren și bucăți de viața, o veți face. Va țin la curent cu restul detaliilor… Dumnezeu sa l odihnească”, scrie Oana Costea.

Cristian Ciocoiu a fost jurnalist de investigații și a lucrat pentru ”Bulina Roșie”, ”Evenimentul Zilei”, dar a avut și colaborări cu alte publicații.

Litoralul românesc a fost o adevărată capcană a morții în această vară, foarte mulți oameni pierzându-și viața pentru că s-au aventurat în valurile mării, în ciuda avertismentelor salvamarilor. Spre exemplu, ieri a fost salvat, în ultimul moment, Dan Radu Rușanu, după ce era să se înece la Eforie Nord. Acesta s-a aventurat în mare, în ciuda sfaturilor venite de la salvamari și a fost la un pas să se înece.

sursa: stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here