Un tânăr care a reușit să alimenteze în benzinării din Brașov și Săcele fără să plătească, timp de o jumătate de an, a fost prins. 

 

Bărbatul a fost reţinut pentru furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat, după ce alimentat cu carburant în benzinării din municipiul Braşov şi din Săcele, după care a plecat fără să plătească, potrivit ziare.com.

Bărbatul intra în staţiile de carburant fără plăcuţe de înmatriculare pe maşină sau folosind unele furate.

“În urma cercetărilor şi a activităţilor investigativ-operative desfăşurate în cauză, politiştii au stabilit faptul că, în perioada martie-septembrie 2022, tânărul s-ar fi deplasat cu autovehiculul pe care îl deţinea în mai multe benzinării aflate pe raza municipiilor Braşov şi Săcele, unde ar fi alimentat cu combustibil, ulterior părăsind locaţiile fără să achite contravaloarea carburantului, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 3.300 lei”, informează IPJ Braşov.

“În baza probatoriului administrat în cauză, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, menţionează Poliţia Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here