Decor sumbru, astăzi, pe Bulevardul București, unde domeniul public al municipiului Ploiești a fost ținta unor vandali, care au distrus aproape toți copacii plantați de primărie.

Copacii proaspăt plantați pe marginea Bulevardului, în zona UPG Ploiești, au fost rupți de persoane necunoscute, cel mai probabil în cursul nopții. Copacii fuseseră plantați recent de către S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L, din dorința de a îmbogați cu verdeață porțiunea de drum, la intrarea în municipiu. Strădania a fost dată peste cap de persoane certate cu bunul-simț.

Contactat telefonic de către redacția ziarulincomod.ro, directorul SGU, Donald Nicolae Constantin, a declarat: „Sunt dezamăgit și profund dezamăgit de faptul că pomii plantați pentru a înfrumuseța intrarea în oraș au fost rupți, printr-un act de vandalism căruia nu pot să îi găsesc o explicație logică. Fac apel la spiritul civic al cetățenilor să înțeleagă faptul că bunurile din domeniul public al orașului sunt ale tuturor cetățenilor, iar distrugerea lor afectează întreg orașul. Rămâne ca organele abilitate să-și faca datoria, să identifice și să tragă la răspundere persoanele responsabile de aceste fapte.”

Sursa foto- pagina Facebook a S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L

sgu

sgu2sgu3sgu4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here