mama ponta dna

mama ponta dnaPremierul Victor Ponta a postat pe contul de Twitter un mesaj legat de audierea mamei sale la DNA, în dosarul în care cumnatul lui, Iulian Herţanu, este arestat. Ponta susţine că audierea mamei sale la DNA Ploieşti a fost transformată într-un “show gratuit” pe postul de televiziune Realitatea TV.

“Mama mea audiată la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ( că tot nu au ei bani să plătească taxe)!”, este mesajul postat de Victor Ponta, pe Twitter.

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost audiată joi la DNA Ploieşti în dosarul privind fraudarea de fonduri europene, în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu.

Avocatul care a însoţit-o la audieri, Bogdan Vlad, a explicat că procurorii au vrut să afle detalii despre discuţii la care ar fi asistat Cornelia Naum, despre care a spus că nu are legătură cu societatea implicată în activitatea infracţională. “Doamna a avut şi are şi în continuare un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei. Nu are nicio legatura cu societatea în legătură cu care s-a retinut activitatea infracţională. A fost întrebată cu privire la anumite discuţii cu persoane din acest dosar”, a explicat avocatul.

Întrebată de jurnalişti dacă are informaţii preţioase pentru anchetă şi dacă se consideră un martor util, Cornelia Naum a precizat: “Nu apreciez eu dacă sunt preţioase. Nici asta nu e aprecierea mea”.

Mama premierului a mai fost întrebată dacă este consiliera lui Iulian Hertanu, aceasta răspunzând: “Sunt soacră, soacra nu prea e consilieră”.

Totodata, mama premierului Victor Ponta s-a arătat deranjată de jurnaliştii care se înghesuiau să îi pună întrebări: “Sunteţi absolut imposibil de înţeles. Chiar vreţi să ne batem, să ne îmbrâncim, ce vreţi? (…) Doamne, ce meserie grea aveţi!”.

În 26 februarie, şi sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, a fost audiată la Serviciul Teritorial Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în acelaşi dosar în care soţul său, Iulian Herţanu, este arestat preventiv, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă, sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală.

sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here