fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

VIDEO Cum se deszăpezește o comună prahoveană care nu are operator privat

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

O comună din Prahova a decis să renunțe la contractul cu firme private care să asigure deszăpezirea. Totuși, sâmbătă dimineață străzile au fost curățate de zăpadă.

Este vorba despre localitatea Tătaru, de la marginea județului Prahova. Primarul din comună a decis să renunțe la contractele cu firme private care să asigure deszăpezirea, și să presteze aceste servicii chiar el, alături de doi consăteni.

În felul acesta, primarul spune că economisește bani de la bugetul local care, având în vedere numărul redus de locuitori din Tătaru, nu este foarte mare.

- Reclamă -

”Am decis să reduc costurile deszăpezirii renunțând la contracte externe. Cu susținerea a doi voluntari devotați, Alex și Titi, am pus în aplicare strategii locale eficiente, evidențiind importanța implicării comunității în gestionarea eficientă a zăpezii fără a afecta bugetul local.”, le-a transmis primarul Ionuț Popa locuitorilor din comună pe pagina de facebook a primăriei.

Acesta a atașat și imagini cu acțiunea de deszăpezire din localitate:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut