Românii care au stat la coadă la consulatul din Munchen pentru a vota la scrutinul de duminică le-au mulțumit și i-au aplaudat pe polițiltii care au lărgit cu garduri mobile perimetrul instituției astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.

Românii au scandat ”Polizei! Danke polizei!” și i-au aplaudat pe oamenii legii germani. Unuia dintre polițiști i-au dat lacrimile de emoție.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Jurnalistul Vlad Ursulean a anunțat duminică faptul că polițiștii germani au găsit o soluție ingenioasă pentru a le permite să voteze tuturor românilor aflați la coada uriașă de la consulatul din Munchen: au realizat cu garduri un perimetru larg pe care îl consideră teritoriul consulatului. Asta înseamnă că toți românii din perimetru au dreptul să voteze.

”Final fericit la München, unde poliția a luat inițiativa de a construi un perimetru din garduri, a băgat pe toată lumea înăuntru și acum consideră că sunt pe teritoriul consulatului, deci vor vota cu toții. Unul dintre polițiști e născut în Brașov și ne-a vorbit la portavoce în română”, a scris Vlad Ursulean pe Facebook.

VIDEO Moment emoționant la Munchen: Unui polițist îi dau lacrimile în momentul în care zeci de români îi mulțumesc pentru că i-a ajutat să poată vota după ce au stat la coadă ore întregi

Sursa: www.g4media.ro

1 COMENTARIU

  1. Daca nu au un ministru de interne ca al nostru ….
    Daca nu au politisti si jandarmi ca ai nostri ….

    Ii lua imediat de la sectia de vot la sectia de politie .

    Pai cine sa invete respectul ? Ministrii de rahat din guvernarea asta ? Politistii si jandarmii obedienti si infatuati ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here