fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

VIDEO. Patru cetățeni din Kosovo au încercat să tranziteze ilegal România pentru a ajunge în Austria

Citește Și

- Reclamă -

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița, în cooperare cu polițiști din cadrul Secției 1 de Poliție Timiș, au depistat patru cetăţeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, cu scopul de a ajunge in Austria.

În data de 27.05.2018, în jurul orei 09.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița – I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu polițiști din cadrul Secției 1 de Poliție Timiș, au desfășurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competență. Astfel, pe comunicația Moravița-Deta, au depistat într-un taxi patru persoane, cetățeni straini, care nu dețineau documente de călătorie valabile.

- Reclamă -

Avand in vedere ca nu isi justificau prezența în zona de frontieră, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt patru bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani. Persoanele în cauză au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, cu intenţia de a ajunge în Austria, la muncă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, față de cei patru bărbați, în continuare luându-se măsurile legale ce se impun.

- Reclamă -

Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Sursa: comunicat Poliția de Frontieră

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...