fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO Viața după gratii – Ep. 4 – ”Am omorât 5 oameni”

Citește Și

- Reclamă -

Sunt mărturii cutremurătoare, povești impresionante despre oameni care au piedut totul, oameni a căror viață s-a schimbat profund în urma experienței din închisoare, dar care acum luptă să-și găsească un nou început în afara gratiilor.

Povești spuse cu emoție de fiecare dintre ei. Venim cu o nouă poveste, a lui Ion Bârlică, omul acuzat că a omorât cinci oameni.

”Viața după gratii” – o serie de emisiuni în care vom prezenta poveștile deținuților închiși în Penitenciarul Ploiești. O producție Ziarul Incomod, realizată de Oana Stoica în colaborare cu Penitenciarul Ploiești. Scopul este acela de informare, conștientizare și prevenire a infracțiunilor.

- Reclamă -

Vă invităm să urmăriți episoadele anterioare pe canalul nostru de YouTube.

În primul episod l-ați cunoscut pe Raim, un deținut care a bătut o judecătoare. În episodul 2 l-ați cunoscut pe Piciu, bărbatul care a rupt mâna unul polițist. Episodul 3 a fost cu Răzvan care, la 22 de ani, spune că a încercat toate drogurile și că este consumator de 7 ani.

Episodul 4 este cu Ion Bârlică, un prahovean acuzat că a omorât 5 oameni. Cazul lui a fost intens mediatizat acum câțiva ani și a ținut prima pagina a ziarelor atât locale, cât și naționale. O țară întreagă a urmărit atunci faptele de care era acuzat Ion. Povestea lui, o aflați în curând. Până atunci, puteți urmări câteva secvențe din interviu:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...