Nu mai puțin de 12 accidente au fost înregistrate la poliția municipiului Ploiești marți, 18 decembrie 2018. Accidentele s-au produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cel mai probabil polei.

Pe străzile municipiului, potrivit statisticii dar și declarației primarului Adrian Dobre, se pare că nu s-a acționat corespunzător pentru prevenirea poleiului.

Reamintim că Primăria Ploiești, prin primarul Adrian Dobre a mai fost amendată de Poliția Rutieră în urma unui accident grav petrecut pe un pod nedeszăpezit din municipiu! Este vorba despre podul de pe strada Ștrandului. Incidentul a avut loc pe data de 21 martie 2018. Deși Rosal era operatorul care trebuia să deszăpezească, administratorul drumului este Primăria Ploiești, municipalitatea a plătit 3.045 lei pentru că nu a aplicat material antiderapant.

Citește și VIDEO. Primăria Ploiești, amendată de Poliția Rutieră în urma unui accident grav, produs pe un pod nedeszăpezit

Reporterii ziarului Incomod l-au contact pe Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești pentru a solicita un punct de vedere însă acesta se afla într-o ședință și a spus că va oferi un punct de vedere după terminarea ședinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here