fbpx
duminică, aprilie 28, 2024
spot_img

Un bărbat din Breaza, prins după ce a furat zeci de litri de motorină. Cum proceda acesta

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat din Breaza este anchetat acum de polițiști după ce a furat 50 de litri de motorină din incinta unei societăți. Bărbatul s-a folosit de faptul că avea acces în incinta societății și, ajutat de alți doi bărbați, a furat în repetate rânduri combustibil.

La data de 01.02.2016, în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ au depistat un bărbat domiciliat în Breaza, care, folosindu-se de o autoutilitară, ar fi sustras 50 litri de motorină.

În continuarea cercetărilor efectuate în incinta societăţii prejudiciate împreună cu reprezentanţii societății, a fost identificată o hală metalică, dezafectată, în interiorul căreia au fost găsite 16 recipiente de 25 litri în care se afla combustibil asemănător celui depistat asupra bărbatului din Breaza.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că bărbatul în cauză este angajat al unei societăți, care are contract de prestări servicii cu societatea prejudiciată. Astfel, beneficiind de permis de acces în incinta societăţii, și, cu sprijinul altor doi bărbați, ar fi sustras combustibil în repetate rânduri.

În cauză la nivelul Secţiei 7 Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ a fost întocmit dosar penal.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut