fbpx
duminică, aprilie 28, 2024
spot_img

Astăzi, începe festivalul Winter Air Sports la Sinaia

Citește Și

- Reclamă -

Cea de-a IX-a ediție a festivalului Winter Air Sports se desfășoară, de vineri până duminică, la Sinaia, un eveniment sportiv de anvergură dedicat tuturor iubitorilor de acțiune și aventură în aer liber, organizatorii anunțând demonstrații spectaculoase cu parapante și parașute pe schiuri, dar și diverse concursuri.

Sunt asteptați să participe la eveniment toți riderii practicanți de snow-kite, zbor cu parapanta, schi acrobatic sau alte sporturi gravitaționale, precum și toți cei care vor să descopere senzațiile unice obținute prin practicarea acestor sporturi spectaculoase.

- Reclamă -

Vor fi prezenți și invitați speciali din străinatate, sportivi de renume care vor impresiona publicul cu demonstrații și acrobații oferite pe toata durata festivalului. Toți participanții, de la competitori experimentați până la începători entuziaști, se pot înscrie la oricare dintre categoriile de concurs organizate: Race-Kite, Freestyle sau Speedfly, iar amatorii de efort si anduranță pot participa la turele de schi în nocturnă.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, festivalul de snowkite și speedfly are loc pe pârtiile de la Cota 2000 din Sinaia, probele de Hangtime și Race fiind susținute în Valea Soarelui, iar proba de kite race pe platoul de la Cota 2000. De asemenea, demonstrațiile cu parapante și parașute pe schiuri (speedflyer) sunt incluse în programul evenimentului.

Organizatorii vor oferi mai multe premii, între care premiul pentru cea mai lungă săritură, dar și pentru fotografiile care surprind cel mai bine atmosfera de concurs.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut