fbpx
duminică, aprilie 28, 2024
spot_img

Ploieștenii, deranjați de vânzătorii ambulanți din zona pieței de la Hale. GALERIE FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Un cititor ne-a sesizat pe adresa redacției [email protected] despre faptul că mai mulți vânzători ambulanți și-au înșirat produsele în spatele pieței de la Halele Centrale, pe trotuarul din apropierea liniei de tramvai. În fotografiile atașate de poate observa cum oamenii au expus pentru vânzare diferite produse, respectiv legume, fructe și flori, încurcând atât traficul rutier, cât și pietonii care merg pe trotuar. Nemulțumirea vine și din partea celorlalți comercianți care plătesc pentru închirierea tarabelor, pe când cei din imagine își amplasează ”tarabele” unde doresc fără a plăti vreo taxă și mai mult decât atât nu îți strâng gunoaiele din dreptul lor.

Contactat de reporterii noștri, directorul Hale și Piețe a explicat că această chestiune nu intra în atribuția instituției, așa-zisele tarabe fiind amplasate pe domeniul public. Totodată, Emanuel Ilie a explicat că de fiecare dată a sesizat organele abilitate pentru a lua măsuri împotriva vânzătorilor ambulanți.

- Reclamă -

Pe de altă parte, vânzătorii neautorizați nu scapă de verificările polițiștilor locali. Reprezentanții Poliției Locale susțin că în cursul zilei de astăzi au o acțiune pe această linie și în cel mai scurt timp se vor îndrepta și spre Hale și Piețe. Directorul instituției, Carmen Gheorghe, a declarat că vânzătorii ambulanți sunt deranjați de polițiștii locali care nu îi lasă să își vândă produsele și fug dintr-o parte în alta. În același timp, directorul Poliției Locale spune că acești comercianți s-au înmulțit și refuză să își plătească tarabe în piață.

Vă prezentăm mai jos fotografii cu vânzătorii neautorizați, realizate în zona pieței de la Hale:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. EXISTA POST DE POLITIE PERMANENT , ORI NU STIATI ASTA???? INTREBAREA INTREBATOARE E UNDE SUNT POLITISTII NATIONALI DE LA POSTUL „HALE”????? ZONA CREPUSCULARA , TREBUIESC DATI LOCALI SA FACA TREABA CELOR CARE AU POST PERMANENT ACOLO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut