fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

VIDEO-OFICIAL! Au fost suspendate toate evenimentele artistice si sportive din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis luni suspendarea tuturor evenimentelor artistice și sportive din cauza epidemiei de coronavirus.

”Pentru a diminua riscul de expunere și contaminare, atunci când se desfășoară activități culturale, spectacole, evenimente sportive, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat decizia de a suspenda până la data de 31 martie toate aceste activități din cadrul instituțiilor subordonate Primăriei Ploiești. S-au făcut o serie de recomandări către Direcția Sanitar Veterinară de a anunța toate instituțiile și societățile comerciale care au ca obiect de activitate alimentația publică și de a transmite recomandările necesare ca pentru orice fel de eveniment să obțină avizul Direcției de Sănătate Publică, atât timp cât se încadrează în ceea ce a fost stabilit la nivel național  și anume pentru activitățile care sunt sub 1000 de participanți”, a declarat primarul Adrian Dobre.

- Reclamă -

În ceea ce privește întreruperea temporară a cursurilor școlare,  autoritățile locale așteptă decizia de la nivel național.

La nivel național, măsura impusă a vizat numai suspendarea evenimentelor cu mai mult de 1000 de participanți.

Declarație primar Adrian Dobre:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut