fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

VIDEO: Bărbat încătușat la Kaufland. A refuzat să i se ia temperatura și a devenit violent

Citește Și

- Reclamă -
Un bărbat a fost încătușat pe polițiști în fața unui magazin Kaufland din cartierul bucureștean Ferentari. 

Bărbatul și încă două persoane au refuzat să li se ia temperatura la intrarea în magazin. Au intrat în conflict cu agenții de pază, iar aceștia au chemat poliția.

Potrivit Poliției Capitalei,  polițiștii aui apelat la forță deoarece bărbații au refuzat să se legitimeze și au devenit recalcitranți.

- Reclamă -

“La data de 19 mai, prin apel 112, a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea. La momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante și au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate și conduse la sediul subunității de poliție”, a comunicat Poliția Capitalei.

Conducerea magazinului susține că incidentul a fost regizat.

- Reclamă -

„Incidentul a avut loc acum două zile și a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist. Vă confirmăm că agenții de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităților competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate și nerespectare a legii”, se arată într-un comunicat al Kaufland transmis publicației Libertatea.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut