fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

GALERIE FOTO. Tânăr de 19 ani, mort după ce a intrat cu mașina într-un TIR

Citește Și

- Reclamă -
Accident de circulație, miercuri, în Timiș, pe DN 6, la ieșire din Șuștra spre Topolovățu Mare. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața după ce a lovit cu mașina un autoturism și un autotren.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza tânărului de 19 ani. Acesta circula pe DN6, iar la ieșire din Șuștra nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta. A pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism, iar apoi a fost proiectat într-un autotren. În urma impactului, șoferul vinovat a fost aruncat afară din autoturism și a decedat, potrivit tion.ro.

În accident au fost implicate 2 autoturisme și un autotren. În cele 3 autovehicule se aflau doar șoferii, dintre care șoferul unui autoturism, un tânăr de 19 ani, în urma impactului a fost aruncat în afara mașinii. Pompierii au efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului medical, însă victima a fost declarată decedată de către medicul sosit la fața locului. Ceilalți doi șoferi nu au necesitat îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții ISU Banat.

- Reclamă -

La fața locului s-au deplasat cei de la ISU Banat cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și polițiștii timișeni. Oamenii legii vor deschide acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Foto: ISU Banat
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut