fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Doliu în lumea radio. Călin Gheorghe, una dintre vocile Pro FM, Guerilla şi Europa FM, a murit

Citește Și

- Reclamă -

A murit omul de radio Călin Gheorghe, una dintre vocile reprezentative ale Pro FM, Guerilla şi Europa FM. Anunţul a fost făcut de foştii săi colegi de la Radio Guerrilla pe pagina de Facebook, scrie Adevărul.

Călin Gheorghe a fost unul dintre pionierii radioului românesc de după comunism. Între 1995 – 2005, Călin Gheorghe a dost DJ la ProFM, cea mai populară staţie de radio de la acea vreme, de unde a trecut la Radio Guerrilla. În ultimii doi ani a fost DJ şi la Radio Seven, iar din februarie putea fi auzit la Europa FM, unde avea o emisiune săptămânală (joia) dedicată muzicii pop-rock.

- Reclamă -

Ultima ediţie cu îndrăgitul DJ la microfon a avut loc joi, 23 iulie, ca de obicei, şi nimic nu prevestea o astfel de tragedie.

„Călin Gheorghe, fostul nostru coleg şi prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viaţă, a plecat astăzi dintre noi. Clar, viaţa câteodată o ia razna. Drum bun, Călin Gheorghe. Mulţumim”, au scris foştii colegi de la Radio Guerilla pe contul de Facebook al postului.

Citeşte articolul integral pe Adevărul!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut