fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Angajat al primăriei Sinaia, confirmat cu coronavirus

Citește Și

- Reclamă -

Un angajat al primăriei Sinaia a fost confirmat cu coronavirus. Activitatea de relații cu publicul a instituției a fost suspendată vineri, 7 august, pentru dezinfecție, anunță reprezentanții primăriei Sinaia, într-un comunicat de presă:

„Pentru a ne asigura că rămânem sănătoși, am solicitat demararea unei anchete epidemiologice de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, la nivelul Primăriei orașului Sinaia, în urma diagnosticării pozitive cu virusul SARS-CoV-2, a unui coleg întors de curând din concediul de odihnă, cu domiciliul în Bușteni.

- Reclamă -

„În acest moment nu avem transmitere comunitară în oraș. Toate cazurile care au fost confirmate au ca sursă infectări din afara localității. Rog cetățenii, cât și turiștii să respecte în continuare toate măsurile de protecție și îi asigur că acestea au ca unic scop idealul de a rămâne sănătoși.” – Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia

Menționăm că de la primele simptome s-a impus protocolul stabilit la nivelul instituției pentru prevenire și protecție și am luat măsura izolării la domiciliu a colegului nostru și a tuturor persoanelor care au intrat în contact direct cu acesta. Până în acest moment nici un alt angajat al primăriei nu prezintă simptome specifice infectării cu noul coronavirus (tuse, febră, insuficiență respiratorie).

Ca măsură de prevenție, am suspendat activitatea de relații cu publicul în cadrul primăriei, în cursul zilei de vineri, 7 august, pentru a putea desfășura dezinfectarea tuturor spațiilor, iar solicitările se pot transmite de către cetățeni prin e-mail. Activitatea se reia la program normal, de luni, 10 august 2020.

- Reclamă -

Toate măsurile luate respectă protocolul strict stabilit la nivelul instituției și au ca scop prevenția și nu combaterea. Încă de săptămâna trecută am intensificat dezinfectarea spațiilor publice de pe raza orașului, iar de astăzi de la ora 23:00, se va demara dezinfectarea străzilor cu tunul de zăpadă, transformat de noi în nebulizator.

În continuare suntem #SinaiaStațiuneSigură

Biroul de presă,

Primăria orașului Sinaia”, au transmis reprezentanții primăriei Sinaia într-un comunicat de presă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut