fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

VIDEO Lider PSD despre un politician PNL: „merită să-și rupă gâtul căzând într-o groapă”

Citește Și

- Reclamă -

Liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor (foto sus), a declarat marți seară, 18 august, într-o emisiune de la o televiziune locală, că spera ca omologul său de la PNL, Lucian Heiuș, să cadă într-una din gropile din drumul care face legătura între Orăștie și Costești și ”să-și rupă gâtul”.

”Sigur că știam despre aceste gropi, dar intenționat nu le-a făcut reparație la acel drum pentru că știa de vizita asta a ministrului Culturii și a domnului (Heiuș – n. red.) și credeam că o să cadă într-o groapă să-și rupă gâtul. Că asta merită, să-și rupă gâtul. Vă rog să mă credeți! De modul cum gestionează, merită să-și rupă gâtul căzând într-o groapă din asta. Sigur că da”, a spus Laurențiu Nistor în emisiunea ”Față-n față” de la televiziunea 7HD.

- Reclamă -

Declarațiile liderului PSD Hunedoara au fost făcute în contextul în care a fost întrebat despre o postare a președintelui PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, care a reclamat starea proastă a drumului care face legătura între Orăștie și Costești.

”Ieri am fost la Sarmizegetusa Regia și la Costești-Cetățuia împreună cu domnul ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu. Vă mărturisesc că mi-a fost rușine față de dânsul, de starea DEPLORABILĂ a drumului care face legătura între Orăștie-Costești și a modului în care arată vegetația care se revarsă peste drum. Un drum parcurs de sute de turiști zilnic, un drum care face de rușine județul Hunedoara și care dovedește, încă o dată, incompetența PSD-ului, partid care a condus în ultimii patru ani Consiliul Județean Hunedoara. Acest drum este în administrarea CJ Hunedoara! Rușine PSD!”, a scris, pe 8 august, Heiuș pe pagina sa de Facebook.

Consiliul Județean Hunedoara este condus de social-democratul Mircea Flaviu Bobora. La alegerile locale din 27 septemebrie, pentru șefia instituției candidează din partea PSD chiar deputatul Laurențiu Nistor.

- Reclamă -

Vezi mai jos video cu declarațiile:

https://www.facebook.com/ZiarulIncomod/videos/310990699978637/

Sursa: g4media.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut