Liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor (foto sus), a declarat marți seară, 18 august, într-o emisiune de la o televiziune locală, că spera ca omologul său de la PNL, Lucian Heiuș, să cadă într-una din gropile din drumul care face legătura între Orăștie și Costești și ”să-și rupă gâtul”.

”Sigur că știam despre aceste gropi, dar intenționat nu le-a făcut reparație la acel drum pentru că știa de vizita asta a ministrului Culturii și a domnului (Heiuș – n. red.) și credeam că o să cadă într-o groapă să-și rupă gâtul. Că asta merită, să-și rupă gâtul. Vă rog să mă credeți! De modul cum gestionează, merită să-și rupă gâtul căzând într-o groapă din asta. Sigur că da”, a spus Laurențiu Nistor în emisiunea ”Față-n față” de la televiziunea 7HD.

Declarațiile liderului PSD Hunedoara au fost făcute în contextul în care a fost întrebat despre o postare a președintelui PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, care a reclamat starea proastă a drumului care face legătura între Orăștie și Costești.

”Ieri am fost la Sarmizegetusa Regia și la Costești-Cetățuia împreună cu domnul ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu. Vă mărturisesc că mi-a fost rușine față de dânsul, de starea DEPLORABILĂ a drumului care face legătura între Orăștie-Costești și a modului în care arată vegetația care se revarsă peste drum. Un drum parcurs de sute de turiști zilnic, un drum care face de rușine județul Hunedoara și care dovedește, încă o dată, incompetența PSD-ului, partid care a condus în ultimii patru ani Consiliul Județean Hunedoara. Acest drum este în administrarea CJ Hunedoara! Rușine PSD!”, a scris, pe 8 august, Heiuș pe pagina sa de Facebook.

Consiliul Județean Hunedoara este condus de social-democratul Mircea Flaviu Bobora. La alegerile locale din 27 septemebrie, pentru șefia instituției candidează din partea PSD chiar deputatul Laurențiu Nistor.

Vezi mai jos video cu declarațiile:

Lider PSD despre un politician PNL: "merită să-și rupă gâtul căzând într-o groapă"Detalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-lider-psd-despre-un-politician-pnl-merita-sa-si-rupa-gatul-cazand-intr-o-groapaSursa video g4media.ro

Posted by Ziarul Incomod on Wednesday, August 19, 2020

Sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here