fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

UPDATE Societatea a fost sancționată. FOTO Șoferii obligați să circule prin gropi, din cauza TIR-urilor parcate pe prima bandă a străzii Mihai Bravu

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE

Poliția Prahova a transmis că oamenii legii au mers în zona respectivă să verifice situația și au amendat societatea în cauză.

- Reclamă -

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au fost purtate discuții cu conducerea societății pentru găsirea soluțiilor de evitare a acestor situații în viitor, a fost luată de asemenea măsura sancționării în baza OUG 195/2002.

Mulțumim cetățenilor și pe viitor vă încurajăm să ne sesizați cu privire la neregulile constatate.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova pentru ziarul Incomod.

ȘTIREA INIȚIALĂ

- Reclamă -

Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii realizate miercuri, 14 octombrie, pe strada Mihai Bravu, unde o porțiune din prima bandă a drumului este blocată de TIR-uri. Ploieșteanul ne-a spus că din cauza faptului că banda respectivă este mai tot timpul blocată, șoferii sunt nevoiți să circule prin gropile formate în asfalt de-a lungul șinei de tramvai pe care cândva circula traseul 104.

Cititorul care ne-a trimis imaginile spune că sunt realizate în fața sediului fabricii ISOVER, iar TIR-urile vin la fabrică să încarce sau să descarce marfă.

Ploieșteanul ne-a mai spus că problema nu este de ieri, de azi. Încă din data de 15 iunie a sunat la Secția 4 Poliție Ploiești și a sesizat problema, dar deși au trecut patru luni TIR-urile respective continuă să blocheze prima bandă a drumului.

Ziarul Incomod a contactat Biroul de Presă al Poliției Prahova pentru a aduce această problemă în atenție, iar purtătorul de cuvânt ne-a declarat că polițiștii vor avea în vedere situația și vor efectua verificări.

- Reclamă -

Totodată, ziarul nostru a solicitat un punct de vedere și din partea reprezentanților companiei ISOVER, care va fi publicat în măsura în care va fi remis.

Mai jos puteți vedea imaginile trimise de cititor:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Închiriere pe termen lung sau achiziție flotă? Află care este soluția ideală pentru firme

Un automobil, fie că vorbim de mașină de oraș pentru deplasări în interes de serviciu sau un vehicul comercial,...
Sari la conținut