fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Femeie violată și ucisă pe o scară de bloc

Citește Și

- Reclamă -

O femeie a străzii a fost găsită moartă pe o scară a unui bloc din cartierul Electroprecizia din Brașov. Potrivit site-ului local Brașov TV, anchetatorii au crezut inițial că femeia a murit din cauza unor probleme de sănătate, însă, autopsia a scos la iveală urme de violență care au dus la decesul victimei.

Potrivit unor surse citate pe publicația amintită mai sus, autopsia ar fi scos la iveală că femeia a fost violată și bătută cu brutalitate, până la moarte.

- Reclamă -

Dosarul penal deschis în acest caz va fi instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, unde se va face declinare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Autorul crimei nu a fost încă prins.

Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov: ,,Referitor la informațiile solicitate de către dumneavoastră vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt, identificării autorului și luării măsurilor legale ce se impun. Cercetările sunt în curs de desfășurare.”, scrie realitatea.net.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut