fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Un tânăr din Ploiești a fost bătut de verii fraților Piarole. Care este starea victimei

Citește Și

- Reclamă -

bataie strada - Ziarul INCOMODUn tânăr a ajuns în dimineața aceasta la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a fost bătut crunt de trei rude ale fraților Piarole, după cum povestesc martorii. Totul a început seara trecută când, Luigi Țarida, văr primar cu Bahoi, a avut nunta la un restaurant de la intrarea în Ploiești. Victima s-a luat la ceartă cu Bahoi și a plecat de la eveniment ca să evite un conflict violent.

Însă, în această dimineață, se pare că a fost chemat pe strada Munteniei, la locuința lui Țarida Luigi (văr primar cu cei trei frați, Laurențiu Piarole, Dobrin Romulus, zis Narcis, și Bahoi) unde, Țarida Luigi, împreună cu Țarida Vasile, zis Tany Cocoșatu’, și cu fiul lui Țarida Luigi l-au bătut cu pumni și picioare în mijlocul străzii, până a leșinat.

- Reclamă -

Nu este prima dată când membrii acestui clan sunt implicați în scandaluri violente. Reamintim că în octombrie 2014 presupușii agresorii au fost inculpați într-un dosar penal de înșelăciune și au fost puși sub control judiciar. La momentul respectiv au primit 2 ani de închisoare cu suspendare și 6 ani de supraveghere. La data de 15 decembrie 2014, Judecătoria Ploiești a decis ridicarea măsurii controlului judiciar. Detalii aici!

Membrii clanului sunt cunoscuți în oraș pentru multiple acte de violență, dar și pentru afacerile ilegale pe care le aveau cu trafic de mașini și cămătărie.

Tânărul se află acum la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde i se fac mai multe investigații. „Are leziuni minore, se fac investigații, inclusiv o tomografie”, a declarat dr. Andrei Ilinca, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut