fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Mașina socrului liberalului Mihail Bălășescu, găsită la Bușteni

Citește Și

- Reclamă -

criminal cheia - Ziarul INCOMODMașina lui Epaminonda Burchel, principalul suspect al crimei din Ilfov, în care victimă a fost liberalul Mihail Bălășescu, a fost descoperită în această dimineață pe o stradă lăturalnică din Bușteni. Informația a fost confirmată pentru ziarul Incomod de Elvira Roată, reprezentant al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Ilfov, instituția care coordonează cercetările în acest dosar. Mașina a fost găsită acum, după ce zile la rând Burchel a fost căutat cu zeci de câini de urmă și jandarmi prin pădurile din stațiunea Cheia.

Deocamdată suspectul nu a fost găsit, astfel că în zona Văii Prahova va fi cu siguranță din nou o desfășurare de forțe în speranța că bărbatul va fi găsit într-una dintre sutele de vile și pensiuni din stațiunile montane. Mașina lui Burchel (un Ford de culoare argintie) nu a fost ridicată deocamdată, polițiștii făcând cercetări la fața locului. Liberalul Mihail Bălășescu se pare că a fost omorât de socrul său, bărbatul căutat acum de Poliție. Mihail Bălășescu a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuința unei rude a uneia dintre fostele sale soții. Este vorba despre o crimă cu premeditare, susțin surse apropiate anchetei, care susțin în același timp că victima a fost ștrangulată.

- Reclamă -

La locul faptei a fost descoperit un bilet scris de Epaminonda Burchel, în care bărbatul își recunoștea fapta. Acesta a mai lăsat un mesaj în același bilet în care spunea că nu va mai fi găsit vreodată. Mihail Bălășescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost președintele partidului.

Vezi aici galerie foto cu mașina găsită în Bușteni!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut