fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

VIDEO Un bărbat a ameninţat oamenii cu o puşcă în parcarea unui supermarket din Bucureşti

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat a amenințat trecătorii cu o pușcă în parcarea unui supermarket din Sectorul 6 al Capitalei, transmite Jandarmeria Română. Incidentul s-a petrecut duminică dimineață, 21 martie, iar la fața locului a intervenit Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

„Duminică dimineață. Parcarea unui supermarket din sectorul 6 al Capitalei. Mai mulți oameni se îndreaptă panicați spre echipajul de jandarmi care se afla în zonă și anunță că, în parcarea magazinului, un bărbat amenință cu pușca oamenii. Jandarmii s-au îndreptat la locul indicat unde l-au găsit pe bărbat ținând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători.

- Reclamă -

Era în stare de ebrietate și, probabil, își imagina vreun scenariu în care ar fi putut fi el ‘personajul principal’. Jandarmii l-au imobilizat pe bărbat și, în urma verificărilor, au constatat că era vorba despre o pușcă de panoplie. Bărbatul a fost condus la secția de Poliție unde urmează să se stabilească care este încadrarea penală pentru fapta ‘personajului principal'”, transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Imagini cu incidentul au fost postate pe pagina de facebook a Jandarmeriei Române:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut