fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

METEO: S-a întors frigul. Când va reveni vremea frumoasă

Citește Și

- Reclamă -
Meteorologii au anunțat cod galben de ninsori și viscol în zona montană, până luni, iar cea mai mare parte a țării este vizată de o informare de frig și ploi. Duminică, temperaturile nu vor fi mai mari de 7 grade.

„Vineri am înregistrat chiar 23 de grade Celsius la opt stații meteorologice din partea de sud a țării, iar la această oră nu înregistrăm decât 9 grade Celsius (sâmbătă, la prînz – n.r.).

Acest lucru se va întâmpla și pe parcursul zilelor următoare, pentru că vorbim de o răcire și în partea de sud și sud-est, vremea devenind mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

- Reclamă -

Debutul săptămânii va fi caracterizat de aceeași vreme deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, maximele nu vor depăși luni 14-15 grade Celsius, iar minimele vor fi de la -3 la 5 grade Celsius.

Și luni vorbim de un cer mai mult noros în partea de sud, sud-est și centru. Marți, mercurul în termometre va mai câștiga câteva grade și este posibil să vorbim de valori de 17-18 grade Celsius, după care din nou – miercuri și joi – o scădere a valorilor termice până la 10-12 grade Celsius.

Săptămâna 12-19 aprilie păstrează semnalul unor temperaturi apropiate de normele climatologice.

- Reclamă -

Săptămâna 19-26 aprilie păstrează același semnal, valori de temperaturi apropiate de cele specifice, precipitații normale. De abia în cadrul săptămânii 26 aprilie – 3 mai vorbim de temperaturi ușor peste cele specifice perioadei”, a spus directorul ANM, Elena Mateescu, la Digi 24.

.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut