fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Bărbatul care a tâlhărit un bătrân într-un parc a fost arestat preventiv

Citește Și

- Reclamă -

Bărbatul care a tâlhărit un bătrân într-un parc din Vălenii de Munte a fost arestat preventiv, a anunțat Poliția Prahova.

„Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Vălenii de Munte a dispus arestarea preventivă, a bărbatului de 38 de ani, din orașul Vălenii de Munte, pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 10.08.2021 până la data de 08.09.2021.”, este anunțul reprezentanților IJP Prahova.

- Reclamă -

Reamintim că luni după-amiază, 9 august, un bătrân de 71 de ani a mers la Poliție pentru a reclama că duminică seară a fost tâlhărit într-un parc din Vălenii de Munte. Bătrânul a povestit că în parc a stat de vorbă cu mai mulți cunoscuți, iar când a vrut să plece acasă a fost abordat de un bărbat care i-a smuls lănțicul de la gât și i-a furat cruciulița de aur de la acesta, apoi a fugit.

Luni seară polițiștii l-au prins pe bărbatul suspect că l-a tâlhărit pe bătrân și l-au reținut pentru 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv, fiind acuzat de tâlhărie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut