fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Volosevici către Sîrbu: „stați în genunchi în fața Județului”

Citește Și

- Reclamă -

Replici dure și acuzații au fost lansate la ședința de Consiliu Local de joi, 26 august, între primarul Andrei Volosevici și consilierii locali.

Tema scandalului a fost cedarea către Consiliul Județean Prahova a aproape 15 hectare de teren în zona Spitalului Județean Prahova pentru construirea unei noi unități medicale.

- Reclamă -

Primarul Andrei Volosevici i-a criticat dur pe consilierii locali, acuzându-i că dau o suprafață mult prea mare de teren, pe care s-ar putea extinde orașul și exemplificând că spitalele regionale erau concepute la a avea aproximativ 6 hectare.

Edilul-șef i-a întrebat pe aleși dacă au un studiu de proiectare sau vreo explicație din partea Consiliului Județean Prahova cu privire la necesitatea unui teren atât de mare, însă aceștia nu au putut răspunde concret.

Consilierul local Gheorghe Sîrbu a explicat că este mândru că după 30 de ani se realizează ceva în Ploiești și că infrastructura medicală este importantă, explicându-și astfel votul. În paralel, primarul a susținut că de asemenea este de acord cu orice proiect de infrastructură medicală însă că nu există nicio garanție că viitorul spital va fi construit, având nevoie de mai multe protocoale cu Ministerul Sănătății dar că în acest timp terenurile vor fi blocate.

- Reclamă -

Discuțiile au degenerat, iar când Gheorghe Sîrbu a ridicat vocea, edilul șef i-a spus „Nu suntem la plenară”. Mai mult decât atât, Volosevici i-a criticat pe aleșii locali că dau curs solicitării CJ fără a cunoaște toate detaliile proiectului și i-a spus lui Gheorghe Sîrbu că „stă în genunchi în fața Județului” (minutul 6 pe filmare).

Consilierii locali au votat proiectul de hotărâre, ignorând sugestia primarului de a amâna dezbaterile.

Mai jos video cu discuțiile:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un avion de linie scos din uz va deveni restaurant

Un avion de pasageri vechi va fi transformat în restaurant, în cadrul unui proiect de amenajare a unui muzeu...
Sari la conținut