fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, a fost găsit mort în casă

Citește Și

- Reclamă -

Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, a fost găsit mort în apartamentul său din București, scrie gandul.ro, care citează surse judiciare. Potrivit sursei citate, trupul bărbatului de 43 de ani era într-o stare avansată de putrefacție, fără răni vizibile pe corp. Acesta a fost găsit în apartamentul său din Sectorul 1 al Capitalei.

„La data de 31 ianuarie, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat.

- Reclamă -

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, a transmis Poliția Capitalei.

Anonymous este un brand care se ocupă cu organizarea de petreceri, fondat în 2010 de Valentin Gherebe, fost component al naționalei de hockey.

- Reclamă -

Am fost primul promoter care a înființat conceptul de Pool Party de 24 de ore, îmi amintesc că au mixat atunci Mihai Popoviciu, Negru si Toygun, în fata a peste 2000 de persoane și primul din România care a organizat un rooftop party, la 18 Lounge și cred ca asta m-a și diferențiat, căutând mereu locații noi, inedite. Am încercat prin evenimentele mele să aduc în plus, locații de top, decor ș concepte originale cum ar fi „Black Anonymous”, declara în 2018 Valentin Gherebe, într-un interviu pentru djsets.ro.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut