fbpx
duminică, aprilie 28, 2024
spot_img

Interlopul care i-a amenințat în arest pe fostul șef ANAF și pe cumnatul lui Ponta, acuzat de furt de motorină. Procurorii cer din nou arestarea

Citește Și

- Reclamă -

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cere arestarea lui Ionuț Daniel Pietraru, interlopul care a amenințat-o cu moartea pe Daniela Enache, șefa Centrului de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Prahova. Bărbatul este cercetat acum într-un dosar de furt de motorină.

Judecătoria Ploiești a respins însă mandatul de arestarea preventivă solicitat pe numele lui Daniel Pietraru, hotărâre care a fost deja atacată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești la instanța superioară. Tribunalul Prahova urmează să decidă, joi 5 mai, dacă interlopul va ajunge din nou în spatele gratiilor. Individul este cercetat penal într-un dosar de furt de motorină din mașini și de furt de catalizatoare, potrivit unor surse judiciare.

Ionuț Daniel Pietraru a devenit celebru după o încăierare care s-ar fi petrecut în arestul Poliției Câmpina în perioada în care DNA ceruse arestarea unor influenți oameni de afaceri și politicieni. Pietraru a fost închis în aceeași celulă cu Iulian Herțanu, cumnatul lui Victor Ponta, premier la acea dată, dar și cu Sorin Blejnar. Fără să știe cu cine are de-a face, Pietraru le-ar fi cerut colegilor de cameră țigările și alte bunuri considerate de lux în spatele gratiilor. Pentru că Herțanu s-a opus, a avut loc o încăierare între cei doi. Pe de altă parte, Pietraru a amenințat-o cu moartea și pe Daniela Enache, șefa arestului. Evenimentul s-a finalizat cu un dosar de ultraj, interlopul fiind condamnat definitiv la un an și șase luni de închisoare, cu suspendare însă.

- Reclamă -

Dosarul de ultraj s-a aflat pe rolul secţiei penale a Judecătoriei Câmpina timp de trei ani. În vara iunie 2020, judecătorii câmpineni s-au pronunţat în cauză şi au decis ca Pietraru să primească o pedeapsă de un an şi sase luni cu executare. În urma apelului declarat de Pietraru, Curtea de Apel Ploieşti a menţinut aceeaşi pedeapsă.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut