fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

Coșmarul unei fete de 12 ani. Fostul iubit a postat imagini porno cu ea. Ce a decis instanța

Citește Și

- Reclamă -
O fată de doar 12 ani a ajuns bătaia de joc a unui întreg liceu. Fostul iubit, un adolescent de clasa a X-a, a postat imagini filmate în timpul unei partide de sex oral. 

Băiatul este elev al unui liceu din Brașov. După ce s-au despărțit, acesta a postat imaginile compromițătoare cu fata de doar 12 ani.

De aici, a început coșmarul pentru fată.

- Reclamă -

Colegele de şcoală au început să o jignească şi o filmau în timp ce îi spuneau că este grasă şi urâtă. Jignirile nu au avut loc doar în şcoală, ci şi în mediul online, unde i-au fost adresate şi de către alte persoane decât colegii care o cunoşteau.

S-a ajuns chiar ca unii dintre băieţii din liceu, din clasele mai mari, să-şi posteze la profilul paginilor de socializare fotografii cu fata, în ipostaze compromiţătoare, postate iniţial de fostul său prieten, scrie Adevărul. 

Din fericire, fata nu a recurs la vreun gest necugetat și i-a spus totul mamei ei. Femeia s-a dus întâi la școală pentru a încerca să rezolve problema, însă a fost jignită și amenințată la rândul ei, de liceeni.

- Reclamă -

Mama s-a adresat poliției, iar adolescentul care i-a filmat fiica a recunoscut tot.

Instanţa Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov a decis să-i confişte băiatului telefonul, un Iphone 8, odată cu aplicarea măsurii de supraveghere timp de 6 luni de către mama sa. Decizia Tribunalului pentru Minori Braşov nu este definitivă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut