fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Bărbat bătut fără motiv într-un magazin de pe DN 1B, de către un agresor beat

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat a fost bătut într-un magazin de pe DN 1B, în care intrase să cumpere câteva produse. Potrivit unor surse apropiate anchetei, nu a existat un motiv concret al altercației, iar agresorul era în stare de ebrietate.

„La data de 10 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Valea Călugărească au reținut pentru 24 de ore, o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

- Reclamă -

În fapt, la data de 9 iulie a.c., în jurul orei 4.30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că ar fi fost agresat, de către o persoană, pe care nu o cunoaște.

Din cercetări a reieșit că, bărbatul în vârstă de 47 de ani, din orașul Mizil, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN1B a oprit în dreptul unei unități comerciale, din comuna Albești Paleologu, pentru a-și cumpăra ceva produse alimentare.

În urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat de către un alt bărbat, care ulterior ar fi părăsit incinta unității, fără a se cunoaște direcția de deplasare a acestuia.

- Reclamă -

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta din urmă refuzând să fie transportat la spital.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Urlați.”, a transmis Poliția Prahova.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni, 11 iulie, va fi prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive. Polițiștii efectuează cercetări pentru lovire sau alte violențe, în cadrul unui dosar penal.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident între 2 mașini și un microbuz cu 17 pasageri

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini și un microbuz cu 17 pasageri s-a produs marți...
Sari la conținut