fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024
spot_img

Dovezi că este violent. Video cu Sandu Orzea, soțul femeii găsite moartă în casă, aruncând cu pietre în vecini

Citește Și

- Reclamă -

sandu orzea video - Ziarul INCOMODJoi dimineață, Viorica Orzea, o femeie de 66 ani, a fost găsită moartă în casă, într-o baltă de sânge. La 112 a sunat chiar soțul femeii, Sandu Orzea, care a spus că a găsit-o în jurul orei 05.00. Rudele și vecinii, însă, se tem că adevărul este altul și iau în considerare o crimă. Detalii despre ce au găsit polițiștii la fața locului citiți aici!

Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar cauza morții a fost stabilită ca fiind lovire prin cădere. Însă, raportul a scos la iveală și alte detalii importante: femeia avea mai multe coaste rupte la momentul decesului. Detalii despre raportul întocmit la IML citiți aici!

- Reclamă -

Ulterior, reporterii ziarului Incomod au stat de vorbă cu mai mulți vecini ai familiei Orzea care ne-au povestit că cei doi consumau foarte mult alcool și făceau scandal, bărbatul fiind adesea violent. În repetate rânduri, vecinii spun că l-au auzit pe Sandu Orzea amenințându-și soția: „Te omor!”. Unul din vecini i-a făcut chiar o plângere penală pentru că, spune el, Orzea a încercat să-i dea cu o cazma în cap și l-a lovit la cap. Detalii, dar și documente oficiale care dovedesc acest lucru, vedeți aici!

Altă dată, aparent fără niciun motiv, Sandu Orzea a început să arunce cu pietre în unul din vecini. Doar că altcineva a surprins momentul și l-a filmat pe bărbat când făcea acest lucru. Reporterii noștri au intrat în posesia înregistrării și v-o prezentăm mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”De la beleaua satului la școala poporului”. Liceul din Comarnic a aniversat 130 de ani

Liceul ”Simion Stolnicu” din Comarnic a aniversat 130 de ani de la înființare. Momentul a fost marcat printr-o serie...
Sari la conținut