fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Incendiu Colectiv: bilanțul victimelor a ajuns la 45

Citește Și

- Reclamă -

inccolectiv - Ziarul INCOMODBilanţul victimelor tragediei de la clubul Colectiv a ajuns la 45, după ce încă patru răniţi au murit duminică. În cursul zilei de sâmbătă, alte nouă persoane au pierdut lupta cu viaţa.

Bogdan Enache este a 45-a persoană decedată în urma incendiului de la clubul Colectiv. Starea acestuia s-a înrăutăţit în timpul zborului spre Elveţia, unde urma să fie transferat la o clinică din Zuric, iar medicii au luat decizia de a solicita pilotului să întoarcă aeronava spre Bucureşti. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, viaţa sa nu a mai putut fi salvată.

- Reclamă -

Bogdan era internat la Spitalul de Arşi, iar familia sa a cerut transferul la un spital din străinătate. Un avion SMURD a plecat duminică, la ora 16.20, cu bateristul trupei Goodbye to Gravity, către o clinică din Zurich (Elveţia), însă aceasta nu a mai ajuns la destinaţie, din cauză că starea lui Bogdan s-a înrăutăţit.

Potrivit directorului medical al Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu, Bogdan Enache care ar fi fost programat iniţial să fie transferat în Franţa, dar din motive necunoscute destinaţia sa a fost schimbată. „Iniţial, se făcuseră demersurile pentru Franţa, nu ştiu din ce motiv destinaţia lui finală a rămas Elveţia. Deci va pleca în Elveţia”, spunea Niţescu înainte ca aeronava să decoleze din Bucureşti.

Citiți mai mult pe www.romaniatv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut