inccolectiv

inccolectivBilanţul victimelor tragediei de la clubul Colectiv a ajuns la 45, după ce încă patru răniţi au murit duminică. În cursul zilei de sâmbătă, alte nouă persoane au pierdut lupta cu viaţa.

Bogdan Enache este a 45-a persoană decedată în urma incendiului de la clubul Colectiv. Starea acestuia s-a înrăutăţit în timpul zborului spre Elveţia, unde urma să fie transferat la o clinică din Zuric, iar medicii au luat decizia de a solicita pilotului să întoarcă aeronava spre Bucureşti. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, viaţa sa nu a mai putut fi salvată.

Bogdan era internat la Spitalul de Arşi, iar familia sa a cerut transferul la un spital din străinătate. Un avion SMURD a plecat duminică, la ora 16.20, cu bateristul trupei Goodbye to Gravity, către o clinică din Zurich (Elveţia), însă aceasta nu a mai ajuns la destinaţie, din cauză că starea lui Bogdan s-a înrăutăţit.

Potrivit directorului medical al Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu, Bogdan Enache care ar fi fost programat iniţial să fie transferat în Franţa, dar din motive necunoscute destinaţia sa a fost schimbată. “Iniţial, se făcuseră demersurile pentru Franţa, nu ştiu din ce motiv destinaţia lui finală a rămas Elveţia. Deci va pleca în Elveţia”, spunea Niţescu înainte ca aeronava să decoleze din Bucureşti.

Citiți mai mult pe www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here