fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

Prahovean implicat în Telegrass, cea mai mare rețea de distribuție a canabisului

Citește Și

- Reclamă -

Alin Vasile F., un prahovean din orașul Băicoi, este solicitat de autoritățile din Israel pentru a da declarații în ancheta care vizează Telegrass, cea mai mare rețea de distribuție a canabisului cu peste 1.300 de dealer.

Autorităţile judiciare din Israel au cerut ajutor omologilor români cu privire la procesul penal aflat pe rolul Tribunalului Districtual din Tel – Aviv, care vizează activităţile reţelei denumite „Telegrass”, care a funcţionat ca organizaţie criminală, utilizând aplicaţia Telegram.

Anchetatorii din Tel-Aviv au solicit prezența în Israel a românului Alin Vasile F. pentru a depune mărturie în cadrul procesului, statul Israel urmând să acopere toate cheltuielile de călătorie şi cazare ale martorului. În prezent, o audiere în cadrul procesului este stabilită pentru data de 20.09.2022.

- Reclamă -

Românul a refuzat deplasarea, solicitând să fie audiat prin teleconferință. Acest martor a mai dat anterior declaraţii în cauză.

Telegrass este o rețea de distribuție a canabisului în Israel cu peste 200.000 de membri, care folosește aplicația de mesagerie criptată Telegram. Rețeaua permite livrarea anonimă de canabis și o opțiune de a evalua produsul și furnizorii. Se estimează că veniturile Telegrass sunt de 60 de milioane de INS (New Israeli Shekel) lunar.

Utilizarea aplicației în acest mod a fost fondată de Amos Silver, un activist israelian în vârstă de 33 de ani.
În martie 2019, poliția israeliană și ucraineană i-au arestat pe liderii Telegrass, inclusiv pe liderul acesteia.

- Reclamă -

FOTO: Arhivă

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut