fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Furt calificat la vârsta de 14 ani. Fapta a fost comisă la ora 2 noaptea

Citește Și

- Reclamă -
Un copil de doar 14 ani din Ploiești are dosar penal pentru furt calificat.

Băiatul a intrat într-o curte din centrul Ploieștiului și a furat o bicicletă, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00.

Potrivit unor surse, băiatul are antecedente. Părinții săi au fost amendați, iar copilul are dosar penal pentru furt calificat.

- Reclamă -

„La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au identificat o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în cursul nopții de 2 spre 3 noiembrie, în jurul orei 2.00, persoana în cauză ar fi pătruns în curtea unui imobil, din zona centrală a municipiului Ploiești și ar fi sustras o bicicletă.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit, la scurt timp, identificarea și ulterior depistarea persoanei, fiind vorba de un minor în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploiești.

- Reclamă -

Minorul a fost condus la unitatea de poliție, în vederea audierii.

Față de reprezentantul legal a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei, în baza Legii nr.61/1991, pentru nesupravegherea acestuia.

În cauză, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut