Un copil de doar 14 ani din Ploiești are dosar penal pentru furt calificat.

Băiatul a intrat într-o curte din centrul Ploieștiului și a furat o bicicletă, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00.

Potrivit unor surse, băiatul are antecedente. Părinții săi au fost amendați, iar copilul are dosar penal pentru furt calificat.

“La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au identificat o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în cursul nopții de 2 spre 3 noiembrie, în jurul orei 2.00, persoana în cauză ar fi pătruns în curtea unui imobil, din zona centrală a municipiului Ploiești și ar fi sustras o bicicletă.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit, la scurt timp, identificarea și ulterior depistarea persoanei, fiind vorba de un minor în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploiești.

Minorul a fost condus la unitatea de poliție, în vederea audierii.

Față de reprezentantul legal a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei, în baza Legii nr.61/1991, pentru nesupravegherea acestuia.

În cauză, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here