fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

O femeie și-a dat foc în fața Penitenciarului Ploiești, unde este încarcerat fiul acesteia

Citește Și

- Reclamă -

O femeie de 57 de ani și-a dat foc în fața Penitenciarului Ploiești. Focul a fost stins de un trecător, iar femeia a suferit răni superficiale, a transmis Poliția Prahova.

Potrivit unor surse, fiul femeii, în vârstă de 24 de ani, este încarcerat la Penitenciarul Ploiești. Acesta i-ar fi spus mamei că are un furuncul în partea dorsală și că nu primește tratament medical corespunzător. Revoltată, femeia a mers la Penitenciar unde a pornit un întreg scandal, apoi și-a dat foc, folosind o sticlă cu spirt, au mai precizat surse oficiale.

- Reclamă -

„La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 15:15, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 57 de ani, din Ploiești, în timp ce se afla în fața unei instituții publice din municipiu, s-ar fi autoincendiat.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiștii, constatându-se faptul că focul fusese stins de un trecător, aceasta suferind câteva răni superficiale.

Femeii i-a fost acordat primul ajutor, ulterior fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

- Reclamă -

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele producerii evenimentului.”, este comunicatul transmis de IPJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut