fbpx
joi, mai 16, 2024
spot_img

VIDEO: Cum sperie poliția șoferii vitezomani. Poze cu accidente mortale prezentate la razie

Citește Și

- Reclamă -

Politia Rutieră a organizat, vineri dimineață, o acțiune de control pe DN 1D, în localitatea Ciorani, acolo unde, weekendul trecut, au avut loc două accidente mortale.

Doi tineri, de 17 și 23 de ani, și-au pierdut viața la sfârșitul săptămânii trecute, iar acțiunea de astăzi a avut drept scop conștientizarea, din partea șoferilor, a pericolului la care se expun când calcă prea mult pedala de accelerație, se urcă băuți la volan sau nu respectă regulile de circulație.

- Reclamă -

Pentru ca șoferii să recepționeze mesajul cât mai bine, polițiștii au apelat la o variantă-șoc de prezentare, aducându-i pe cei opriți în trafic la un panou cu fotografii de la accidentele mortale care au avut loc în ultima vreme în Prahova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Mihaela Florescu, a detaliat acțiunea organizată pe DN 1D (video sus).

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Șefii Poliției Române, vizită neașteptată la Ploiești. Motivul pentru care chestorii Bogdan Despescu și Eduard Mirițescu au venit la IJP Prahova

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu însoțit de chestorul Eduard Mirițescu , prim adjunct al Poliției Române, au...
Sari la conținut