fbpx
miercuri, mai 15, 2024
spot_img

VIDEO Iulian Coman, ofițerul MAI care organizează cursuri pentru polițiști în Budapesta, la CEPOL

Citește Și

- Reclamă -

Un ofițer MAI din Ploiești organizează cursuri pentru polițiști și magistrați în Budapesta, la CEPOL. Iulian Coman a fost invitatul jurnalistei Mihaela Constantin în studioul Incomod, unde a vorbit despre activitatea sa din Ungaria.

CEPOL este o agenție a Uniunii Europene, o „școală” unde polițiștii și magistrații din Uniune pot urma cursuri de perfecționare. Anterior acestei poziții, Iulian Coman a fost purtător de cuvânt al Academiei de Poliție.

Înainte, a lucrat în operativ, la Garda de Coastă a Poliției Transfrontaliere. Însă, putem spune că este un „om la extremelor”: deși are o carieră de polițist, a scris un volum de poezii și a cochetat cu ideea de a da la UNATC.

În emisiunea de mai jos aflați mai multe despre ce presupune activitatea lui Iulian Coman de organizator de cursuri în cadrul CEPOL, dar și despre parcursul său în cariera de polițist:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Iulian Dumitrescu cere demiterea prefectului județului Prahova

Președintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu cere demiterea lui Emil Drăgănescu din funcția de prefect al județului.Campania electorală a început...
Sari la conținut