fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Traficanți de canabis prinși de DIICOT. Trei indivizi arestați

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

În perioada ianuarie – iulie 2023, inculpații au deţinut şi comercializat, în mod repetat (215 acte materiale), droguri de risc (canabis) către consumatori de pe raza județelor Prahova şi Buzău.

În urma celor 7 percheziții domiciliare efectuate în cauză, pe raza județelor Prahova şi Buzău, au fost identificate și ridicate cantitatea de 1,2 kilograme canabis, suma de 20.000  lei, o armă neletală supusă autorizării şi 267 de proiectile de cauciuc, 7 telefoane mobile, 9 cântare de precizie, 4 grindere, mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, obiecte folosite la depozitarea, ambalarea și consumul drogurilor, precum şi alte mijloace de probă.


În cursul acestei zile,  a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova,  cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre inculpați şi arestarea la domiciliu pentru al patrulea inculpat.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut