fbpx
vineri, mai 17, 2024
spot_img

Vânt puternic în mai multe județe din țară, inclusiv în Prahova și pe litoral. Vor fi rafale și de 70 km/h

Citește Și

- Reclamă -

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt cu intensificări, atingând la rafală viteze de 55-65 de kilometri pe oră, chiar 70 de kilometri pe oră, Bucureşti şi în zece judeţe din sud-vestul Moldovei, Muntenia, zona Carpaţilor de Curbură şi de pe litoral.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă marţi, între orele 10.00 şi 23.00, în judeţele Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Tulcea, Teleorman, Vrancea şi în municipiul Bucureşti.

- Reclamă -

”În intervalul menţionat în sud-vestul Moldovei, în cea mai mare parte a Munteniei, în zona Carpaţilor de Curbură şi pe litoral vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55…65 km/h, şi izolat de 70 km/h”, au transmis meteorologii.

Intensificări ale vântului vor mai fi, temporar, şi în restul zonelor din sud şi est, cu viteze în general de 45…50 km/h.

În zona municipiului Bucureşti, în acelaşi interval, vremea se va încălzi uşor. Vor fi înnorări trecătoare şi intensificări temporare ale vântului, cu rafale de 55…60 km/h. Temperatura aerului va avea valori în jurul normelor datei, cu maxima de 27…28 de grade.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Atenție – Actualizarea la iOS 17.5, pozele șterse de pe iPhone-ul tău, chiar și cu mulți ani în urmă, ar putea să reapară.

Un bug neobișnuit în iOS 17.5 pare să facă ca fotografiile șterse să reapară pe iPhone-uri recent actualizate, generând...
Sari la conținut